Intrebari frecvente

Inainte de a raporta o problema va rugam cititi intrebarile frecvente.

TopFirme.com este un site cu scop informativ in care utilizatorii pot sa afle informatii financiare si de contact despre firme din România, cat si topul acestora dupa mai multe criterii.

Aceste date sunt publice si preluate de pe website-ul Ministerului Finantelor Publice si din alte surse publice guvernamentale.

Pentru a modifica datele firmei dvs. este necesar sa va inregistrati pe TopFirme.com, o puteti face aici.

Dupa ce v-ati inregistrat, mergeti pe pagina unde se regaseste firma dumneavoastra si apasati butonul "Este firma ta?", dupa care editati datele firmei.

Daca acest buton lipseste, inseamna ca altcineva a revendicat firma. Daca sunteti reprezentantul legal al firmei si nu aveti la cunostinta ca altcineva ar fi revendicat firma dvs atunci va rugam sa completati formularul de mai jos.

Editarea informatiilor unei firme se poate realiza doar de catre reprezentantii legali ai acesteia.

Pentru a va inregistra pe website-ul nostru apasati aici.

Dupa ce ati completat datele de inregistrare este necesar sa va confirmati adresa de email.

Pentru a sterge datele firmei dvs. este necesar sa va inregistrati pe TopFirme.com, o puteti face aici.

Dupa ce v-ati inregistrat, mergeti pe pagina unde se regaseste firma dumneavoastra si apasati butonul "Este firma ta?", dupa care editati datele firmei.

Daca acest buton lipseste, inseamna ca altcineva a revendicat firma. Daca sunteti reprezentantul legal al firmei si nu aveti la cunostinta ca altcineva ar fi revendicat firma dvs atunci va rugam sa ne contactati prin completarea formularului de pe aceasta pagina.

Stergerea informatiilor unei firme se poate realiza doar de catre reprezentantii legali ai acesteia.

Dupa apasarea butonului de editare si implicit acceptarea conditiilor de revendicare a firmei, aveti posibilitatea de a ascunde adresa si numarul de telefon al firmei dvs. Denumirea firmei impreuna cu localitatea si judetul nu se pot sterge.

Daca ati revendicat o firma din greseala, sau doriti ca datele anterioare sa fie vizibile atunci aveti posibilitatea de a revoca firma revendicata apasand butonul "Revoca firma" din contul meu.

Daca telefonul dvs. apare in datele de contact al unei firme cu care nu aveti nici o legatura, intrati pe pagina firmei si dati click pe butonul 'Raporteaza o problema', dupa care completati formularul de mai jos.

Datele care se regasesc pe website-ul www.TopFirme.com sunt preluate de pe website-ul Ministerului Finantelor Publice si din alte surse publice guvernamentale.

Datele prezentate pe site-ul TopFirme.com sunt date publice, in sensul ca ele nu au un caracter confidential. Informatiile referitoare la societatile comerciale si persoanele fizice autorizate sunt puse la dispozitie de catre Registrul Comertului. Legea 677/2001 nu se aplica persoanelor juridice.

De asemenea, informatiile provenite din surse publice isi pierd caracterul confidential.

Baza de date a website-ului www.TopFirme.com cuprinde mai mult de 3 milioane de agenti economici din Romania.

Siteul nostru contine toti agentii economici din Romania.

Daca totusi nu va regasiti firma pe website-ul nostru va rugam sa completati formularul de mai jos.

Este interzisa folosirea topurilor fara acordul TopFirme.com si fara precizarea sursei. Pentru mai multe detalii de folosire sau colaborare va rugam sa ne contactati la support@topfirme.com sau prin formularul de mai jos. In caz de nerespectare a acestor conditii ne rezervam dreptul de a ne adresa instantelor competente.

Daca problema sau intrebarea dvs nu se regasesc in cele enumerate mai sus, va rugam completati formularul de mai jos.

Contact